ورود به حساب کاربری

(0 رای‌ها)
نوشته شده توسط  | منتشرشده در: اخبار آموزش

آغاز ثبت نام (بدون آزمون) دوره ی کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی شهرداری بشرویه

به اطلاع كليه متقاضيان ثبت نام دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته)  دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه سال 1393مي رساند كه ثبت نام براي شركت در پذيرش مذكور از طريق سایت سازمان سنجش به نشاني:www.sanjesh.orgاز روز يك شنبه 93/05/19 آغاز و در روز يك شنبه 93/05/26 پايان مي‌پذيرد.

داوطلبان شرکت در پذیرش اقدامات زیر را باید انجام دهند.

الف) مراجعه به سایت اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس:www.sanjesh.org

ب) دریافت دفترچه راهنمای ثبت نام از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور

پ) پرداخت هزینه ثبت نام به صورت اینترنتی،

داوطلبان لازم است به وسيله كارت‌هاي عضو شبكه بانكي شتاب كه پرداخت الكترونيكي آن‌ها فعال مي‌باشد، با مراجعه به سايت سازمان سنجش و پرداخت مبلغ 14,4000 ریال به عنوان وجه ثبت نام شرکت در پذیرش نسبت به ثبت نام اقدام نمایید.

بديهي است در صورت مشاهده هرگونه مغايرت در موارد قيد شده در تقاضانامه ثبت نام با مدارك داوطلب در صورت پذيرفته شدن در آزمون قبولي وي (كان لم يكن) تلقي شده و از ادامه تحصيل داوطلب جلوگيري خواهد شد.

توصيه‌ مي‌شود داوطلبان پس از تكميل تقاضانامه، دريافت شماره پرونده 6 رقمي و كدپيگيري 16 رقمي يك نسخه پرينت از تقاضانامه تهيه و نزد خود نگهداري نمايند

کد رشته محل های مرکز علمی کاربردی شهرداری بشرویه در دفترچه به شرح ذیل میباشد:

1) مهندسی شبکه های کامپیوتری:2047

2) مهندسی فناوری اطلاعات:1880

3) کارشناسی حرفه ای حسابداری دولتی:4362

توجه: کلیه دارندگان مدرک کاردانی در تمامی رشته های می توانند برحسب علاقه در رشته های فوق شرکت نمایند.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام به دانشگاه علمی کاربردی شهرداری بشرویه مراجعه کنند یا به صورت آنلاین از سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org مراجعه نماییند.

لازم به ذکر است ثبت نام از داوطلبان به صورت رایگان در محل دانشگاه همه روزه از ساعت 8 صبح الی 14 بعد از ظهر نیز صورت می گیرد.

شماره های تماس:

05353220780